Mazarron Country Club

Mazarrón Country Club biedt garantie voor een ontspannen vakantie.

Bijna al onze verhuurwoningen liggen in het nette en sfeervolle resort Mazarrón Country Club.

Op dit resort vindt u verschillende type woningen die veelal ruim zijn opgezet, de meeste woningen beschikken over een privé zwembad.

De ligging van de ‘Mazarrón Coutry Club’ is zeer gunstig voor allerlei leuke uitstapjes in de omgeving.
Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van het mooie gezamenlijke zwembad, dat zijn deuren in het hoogseizoen opent. De kinderen kunnen elkaar daar ontmoeten en gezellig met elkaar spelen.
Voor de allerkleinsten zijn er een aantal ondiepe waterterrassen.
Voor de liefhebbers van de golfsport bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van het resort de 18-holes golfbaan van Camposol.

mazarron bereikbaarheidIn het stadje Mazarrón vindt u alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is in Mazarrón, net als in alle dorpjes en steden in de buurt, zeer geregeld markt.
Als u vanuit Mazarrón enkele minuten doorrijdt dan rijdt u de badplaats Puerto de Mazarrón binnen. Deze badplaats voorziet in alles wat u van een badplaats verwacht. Hoogbouw komt er bijna in de gehele kuststrook niet voor. Er staat welgeteld één hoge flat in Puerto de Mazarrón.

De bereikbaarheid van de Mazarrón Country Club
De bereikbaarheid van de Mazarrón Country Club is uitzonderlijk goed. Het resort ligt net buiten de stadskern op slechts 5 minuten rijden van het centrum. De beste vliegverbinding is van Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Alicante. Vanaf de luchthaven Alicante bent u binnen 5 kwartier rijden in Mazarrón.