In 2006 waren het andere tijden, de huizenprijzen in Spanje waren vele malen duurder.

In 2006 waren het andere tijden, de huizenprijzen waren in Spanje vele malen duurder.

In die tijd heb ik een stage van een half jaar gevolgd bij een bouwbedrijf/architectenbureau in Zuid Spanje. Na mijn stage heb ik mijn eigen bedrijf “Casaña” opgezet. Onder begeleiding van vakmensen met veel ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van onroerend goed in de regio van Murcia aan de Costa Calida, is Casaña binnen enkele jaren uitgegroeid tot een succesvolle en betrouwbare onderneming, waar u terecht kunt met al uw vragen op dit gebied.

Wij hebben voor u al een groot aantal recensies beschikbaar van tevreden klanten, die een nieuw leven zijn begonnen en hun droom al hebben gerealiseerd. Naast de verkoop van woningen en bouwterreinen, houdt Casaña zich ook bezig met alle aanverwante zaken, om u een zo volledig mogelijke service te kunnen bieden.

Wij begeleiden u van het begin tot het eind bij de aankoop van uw droomhuis zowel op fiscaal gebied als bij het regelen van verbouwingen en de daarvoor benodigde vergunningen.

Ook de aanleg van zwembaden en tuinen behoort tot onze dienstverlening. En uiteindelijk kunnen wij zelfs uw droomhuis verhuren, wanneer u dat wenst en er zelf geen gebruik van maakt.

Onze werkwijze gaat uit naar een persoonlijke begeleiding, waar wij tijdens de reis al onze aandacht alleen aan u kunnen besteden!

Wij werken ter plaatse met verschillende, betrouwbare bedrijven, zodat wij zoveel mogelijk aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Dus wilt u professioneel te werk gaan, neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek. Vervolgens nodigen we u graag uit en laten we u kennismaken met deze mooie streek van Spanje.

CONTACT

Anouk

Anouk Hopman

Eigenaresse

info@casana.nl
Nederlands Spaans Engels

 

 

Hetty

Hetty Venema
Verhuur

hetty@casana.nl
Nederlands Spaans Frans Engels Duits

 

CV Foto Frank

Frank Slegers
Verkoop

sales@casana.nl
Nederlands Engels Duits

 

 

 

 

 

 

Isabelle

Isabelle Maciejewski
Verkoop / Services

 ventes@casana.nl
Frans Spaans

 

Paqui

Paqui Méndez
Service

service@casana.nl
Spaans Engels

 

 

Recensies