Overwinteren met Casaña

Heeft u genoeg van de Hollandse winters en zou u wel eens een hele winter of een gedeelte daarvan door willen brengen onder de zon? Bekijk dan ons huizen aanbod en neem contact met ons op via het contactformulier.

Voor de wintermaanden kunnen wij u speciale overwinter prijzen bieden. We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan woningen, van knusse sfeervolle bungalows met prachtig uitzicht tot vrijstaande villa’s met een verwarmd zwembad of jacuzzi.

De Costa Calida  staat bekend om zijn uitstekende klimaat en is dan ook uitermate geschikt om te overwinteren. De naam zegt het al, want Calida betekent “warm”, dit gebied is dan ook het beste overwinter gebied van Spanje met maar liefst 320 zonnedagen per jaar. Naast het mooie weer kunt u in deze regio genieten van de Spaanse cultuur, mooie natuurparken en de prachtige kustlijn van de Costa Calida.

Wist u ook dat de regio van Murcia door de “World Health Organisation”  is uitgeroepen tot het gezondste leefgebied van de wereld? Genoeg redenen om te kiezen voor deze prachtige regio, neem daarom direct contact met ons op. Maak ons uw wensen kenbaar en wij bieden u een passend aanbod voor welke periode dan ook!!