Huis1

Luxe nieuwbouw villa type Horizon 3 slaapkamers privé zwembad nabij Murcia op golfresort

€ 507.000

Slaapkamers:3
Badkamers:3
Woningoppervlakte:141
Categorieën: , .


Deze luxe moderne villa is gelegen in Altaona Golf and Country Village, een resort met een aangename 18 holes golfbaan waar ontspanning wordt gegarandeerd. De eerste van de villa’s van Altaona Golf and Country Village is een ware evenwichtskunstenaar in de omringende omgeving. De eerste verdieping van deze villa steekt net boven de golfbaan uit en het minimalistische karakter bootst het ontwerp hiervan na. Een gevoel van vrijheid blijkt duidelijk uit elk vertrek en uit de tuin van de villa. 

Horizon heeft een structuur die uitkijkt over het zwembad in de richting van de golfbaan. Het interieur zorgt ervoor dat rust het moment is waar je het meest van geniet. Het bovenste terras dat wordt omgeven door bamboe zorgt voor een perfecte plek om in de schaduw te liggen en biedt privacy aan het gebied rond het zwembad, dat wordt omgeven door het groen van de tuin. 

Kenmerken: Begane grond: woonkamer, keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer, apart toilet. Eerste verdieping: 2 slaapkamers, 2 badkamers 

Altaona Golf and Country Village: In het hart van Altaona bevindt zich de Parador: een traditioneel plein dat een ontmoetingsplek vormt voor de bewoners. Hier komen tradities en gastronomie samen en hier kun je tevens je dagelijkse boodschappen doen. Altaona is gelegen op slechts tien minuten rijden van het centrum van Murcia en alle charme van deze gezellige stad. Daarnaast ligt het aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft. Slechts 15 minuten van het nieuwe vliegveld van Murcia af en 30 minuten naar de prachtige zandstranden van Mazarrón.

Kenmerken:

  • Buitenverlichting

  • Electra

  • Inclusief witgoed

  • Omheind perceel

  • Overdekte parkeerplaats

  • Privé zwembad

  • Tuin

  • Water

PoolSalon1Salon2Huis1KeukenSlaapkamer1BadkamerPrimera PlantaPlanta BajaGolfLokatie
Murcia
Spain

Woning type: Villa
Ref#: MUR3


Casana - Kantoor Nederland
info@casana.nl
0031-651944975

Casana - Oficina España / Office Spain
sales@casana.nl
0034- 660275248