Huis1

Nieuwbouw luxe villas 2 slaapkamers te Condado de Alhama

€ 169.000

Slaapkamers:2
Badkamers:2
Perceeloppervlakte:202
Categorieën: , .


Deze luxe nieuwe villa’s worden gebouwd aan de rand van de golfbaan in Condado de Alhama. Er worden in totaal zes villa’s gebouwd die allen beschikken over twee slaapkamers en twee badkamers. Verder is er een ruime open keuken en een verlichte woonkamer, van waaruit u zo het terras aan de voorkant van het huis op loopt.  

 Via de trap aan de zijkant van de villa is het dakterras te bereiken, waar u de hele dag kunt genieten van de Spaanse zon. Ook is er naast het huis een tuin en is er ruimte om uw auto te parkeren.  

Deze moderne nieuwe villa’s zijn voorzien van hoge standaard van kwaliteit en afwerking, mede door de pre-installatie van airconditioning, betegelde porseleinen tegels in de badkamers, etc.  

Oplevering eind 2020. Prijzen vanaf €169.000,-. 

Condado de Alhama: Dit fantastische golfresort is gelegen op 20 minuten rijden van de prachtige baai van Mazarrón met zijn gevarieerde stranden en jachthavens. Via een bergachtig landschap rijdt u er gemakkelijk heen. Ook de culturele steden Murcia en Cartagena zijn slechts 30 minuten verwijderd van het resort. Het dichtstbijzijnde vliegveld bevindt zich in Murcia en is 40 minuten rijden. 

Condado de Alhama biedt een overvloed aan faciliteiten zoals gemeenschappelijke zwembaden, goed onderhouden tuinen, een supermarkt en een commercieel centrum met diverse bars en restaurants. Een 24-uurs beveiliging zorgt voor gemoedsrust in een veilige en vriendelijke omgeving. 

 

Kenmerken:

  • Electra

  • Omheind perceel

  • Parkeerplaats

  • Water

Huis2UrbanisatieSalon2Huis1Slaapkamer1Salon3Salon1
Condado de Alhama
Spain

Woning type: Villa
Ref#: CDA5


Casana - Kantoor Nederland
info@casana.nl
0031-651944975

Casana - Oficina España / Office Spain
sales@casana.nl
0034- 660275248