Over ons

In 2006 waren het andere tijden en waren de huizen in Spanje vele malen duurder.

In die tijd heb ik een stage van een half jaar gevolgd bij een Spaans bouwbedrijf/architectenbureau in Zuid Spanje.
Na mijn stage heb ik mijn eigen bedrijf “Casaña” opgezet.
Onder begeleiding van vakmensen met veel ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van onroerend goed in de regio van Murcia aan de Costa Calida, is Casaña binnen enkele jaren uitgegroeid tot een succesvolle en betrouwbare partner, waar u terecht kunt met al uw vragen op dit gebied.

Wij hebben voor u al een groot aantal recensies beschikbaar van tevreden klanten, die een nieuw leven zijn begonnen en hun droom al hebben gerealiseerd.

Naast de verkoop van woningen en bouwterreinen, houdt Casaña zich ook bezig met alle aanverwante zaken, om u een zo volledig mogelijke service te kunnen bieden.
Wij begeleiden u van het begin tot het eind bij de aankoop van uw droomhuis of droomplek, zowel op fiscaal gebied als bij het regelen van verbouwingen en de daarvoor benodigde vergunningen.
Ook de aanleg van zwembaden en tuinen behoort tot onze dienstverlening. En uiteindelijk kunnen wij zelfs uw droomhuis verhuren, wanneer u dat wenst en er zelf geen gebruik van maakt.
Wij werken ter plaatse met verschillende, betrouwbare bedrijven, zodat wij zoveel mogelijk aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Dus wilt u professioneel te werk gaan, neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend gesprek.
Vervolgens nodigen we u graag uit en laten we u kennismaken met deze mooie streek van Spanje.
Onze werkwijze is niet om met groepen naar Spanje te gaan, maar onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijke begeleiding, waar wij tijdens de reis al onze aandacht alleen aan u kunnen besteden!