Totana | Casaña verhuur en verkoop

Totana

Totana is een karakteristiek Spaans dorp, waar u nog volop de Spaanse cultuur proeft.
Het dorp ligt aan de voet van het natuurgebied de Sierra Espuña en bevindt zich op 30 autominuten van de kust, de Costa Calida, met zijn vele leuke badplaatsen.
Het dorp staat bekend om zijn prettige sfeer, hier worden de traditionele Spaanse feesten nog gevierd en kunt u op woensdag over de grote markt slenteren en de streekproducten kopen.
Daarnaast zijn er mooie winkelstraten en kunt u in de restaurants en op de gezellige terrassen terecht voor de lekkere Spaanse tapas en een koel drankje.

Aanbod

Op onze website vindt u tevens woningen in de omgeving van Totana, van knusse Spaanse boerderijwoningen tot luxe villa’s en bouwpercelen.
De woningen die in en om het natuur gebied liggen zijn over het algemeen gebouwd op grote percelen, met een minimum oppervlak van 2.500m2.
Wij leiden u graag door het gebied, op zoek naar een redelijk geprijsd restauratiepand of uw luxe droomhuis.

Totana verkoop en verhuur aanbod
Totana percelen

Percelen

Naast de bestaande woningen hebben wij ook een groot aantal percelen in portefeuille, waar u uw eigen woning op kunt realiseren.
Wij helpen u graag bij de begeleiding van dit proces.
Na jaren van ervaring en kennis op dit gebied werken wij samen met professionele, lokale architecten en bouwbedrijven.

Sierra Espuña

Sierra Espuña is een groot nationaal natuurpark, hier kunt u heerlijk in de buitenlucht genieten van de prachtige natuur. Mooie routes doorkruisen dit gebied en je valt hier van de ene verrassing in de andere, of u nu met de auto, de fiets of te voet bent.
Breng hier een bezoek aan de verschillende grotten en waterbronnen en kijk goed om u heen, want hier komt u nog bijzondere flora en fauna tegen.
Het VVV kantoor in het klooster van La Santa heeft kaarten beschikbaar met de routes die door de Sierra Espuña leiden.

Sierra Espuña verhuur en verkoop
Totana omgeving

Plaatsen in de omgeving

In de omgeving vindt u vele verschillende Spaanse dorpen en steden, die zeker een bezoekje waard zijn.
Zoals Aledo, een strategisch gelegen dorp, dat de controle heeft over de vallei van de Guadalentín. Nog steeds ervaart u in Aledo de oude kunsten en het gebruik van lokale natuurlijke hulpbronnen.
De stad Lorca ligt tussen de Middellandse Zee en de uitlopers van de Betic. Het uitgestrekte gebied breidt zich uit over een groot deel van het zuidwesten van de autonome regio Murcia, wat aan Andalusië grenst.
Naast de mooie historie van de stad vindt u hier ook gezellige winkelstraten en een groot commercieel shoppingcenter.