Huren bij Casaña

Op onze website vindt u het ruime aanbod aan verhuur woningen. Heeft u een geschikte woning gevonden dan kunt u deze via de website eenvoudig reserveren. Naast de kosten die u betaalt voor het huren van de woning, betaalt u tevens eenmalig de schoonmaakkosten en een borgsom. Ook kan het voorkomen dat u extra betaalt voor uw huisdier of voor het gebruik van Internet, badlakens of een kinderbedje of kinderstoel.

Na uw reservering dient u 20% van het totaalbedrag over te maken om uw boeking te bevestigen. De overige 80% dient u uiterlijk 30 dagen voor de aankomstdatum te hebben voldaan. Voor aankomst vernemen wij graag van u hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen, zodat wij op tijd bij uw vakantieverblijf aanwezig kunnen zijn om u te verwelkomen en de nodige uitleg over uw vakantiewoning te kunnen geven.

Op de dag van aankomst kunt u meteen een afspraak maken voor uw vertrek. De woning zal bij vertrek gecontroleerd worden en als alles in orde is zal uw borgsom worden terug gestort door Casaña.

Op de website bij Algemene Voorwaarden vindt u nog verdere informatie. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.