Country Club

Mazarrón Country Club biedt garantie voor een ontspannen vakantie. Al onze verhuur woningen liggen op het nette en sfeervolle resort de Mazarrón Country Club met restaurant en een supermarkt. Op dit resort vindt u verschillende type woningen die veelal ruim zijn opgezet, de meeste woningen beschikken over een privé zwembad. De ligging van de Mazarrón Country Club is zeer gunstig om allerlei leuke uitstapjes in de omgeving te maken.

Voor de liefhebbers van de golfsport bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van het resort de 18-holes golfbaan van Camposol.

 

Mazarrón als stad

In het stadje Mazarrón vindt u alle winkels voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is in Mazarrón, net als in alle dorpjes en steden in de buurt, zeer geregeld markt. Als u vanuit Mazarrón enkele minuten doorrijdt dan rijdt u de badplaats Puerto de Mazarrón binnen. Deze badplaats voorziet in alles wat u van een badplaats verwacht. Hoogbouw komt er bijna in de gehele kuststrook niet voor. Er staat welgeteld één hoge flat in Puerto de Mazarrón.

De bereikbaarheid van de Mazarrón Country Club

De bereikbaarheid van de Mazarrón Country Club is uitzonderlijk goed. Het resort ligt net buiten de stadskern op slechts 5 minuten rijden van het centrum. De beste vliegverbinding is van Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven naar Alicante of vanuit België naar luchthaven Murcia (Corvera). Vanaf de luchthaven Alicante bent u binnen 5 kwartier rijden in Mazarrón en vanaf Corvera slechts een half uur.