Hola! Welkom bij Casaña. 

Bij Casaña bent u aan het juiste adres voor de aankoop van onroerend goed in Zuid Spanje. Niet alleen op het Resort Mazarrón Country Club, maar ook aan de kust van de Costa Calida en meer in het binnenland, in de richting van het natuurgebied van de Sierra Espuna, hebben we een mooi aanbod aan huizen en bouwpercelen.

Onze kracht ligt in de persoonlijke begeleiding en in de samenwerking met professionele advocaten en notarissen, die bekend zijn met de in Spanje geldende wetten en regels.
 Maar daarnaast verleent Casaña ook andere diensten, zoals het regelen van bouwvergunningen, we brengen u graag in contact met de juiste mensen voor bijvoorbeeld de aanleg van uw tuin, … en we houden graag een oogje in het zeil als u zelf niet aanwezig bent.

Maar niet alleen voor uw eigen droomhuis kunt u bij Casaña terecht, want wilt u er alleen maar eens even lekker tussen uit voor een welverdiende vakantie, om te genieten van de zon en de rust, bekijk dan ons ruime aanbod aan vakantiewoningen, want huren is natuurlijk ook een optie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *