Frank en Chantal

Niets dan goeds over Casaña, Anouk Hopman en haar team. In het voorjaar van 2022 verbleven we op de Mazarron Country Club voor onze huizenjacht in de regio. Anouk heeft ons een huis laten zien op de MCC maar dit werd helaas dezelfde dag al verkocht. Uiteindelijk hebben we een huis in de regio gekocht via een andere makelaar maar desalniettemin bracht Anouk ons in contact met een zeer goede advocaat in de regio die ons gedurende het gehele koopproces heeft begeleid. Nu wonen we in de regio en huren we op de MCC via Casaña een vakantiehuis wanneer we vrienden en familie op bezoek krijgen. De service en hulp van Casaña is ook dan telkens super. Kortom: zeer betrouwbaar bedrijf om mee te werken. 

Rita

Hele professionele en super duidelijke begeleiding, van Anouk en haar team, vlotte verkoop, zonder enige problemen. Dankjewel Anouk

Bart

Al jaren een zeer goede ervaring met Casaña Mediterranean Housing, ze hebben ons altijd prima geholpen bij het huren van een vakantiehuis en nu begeleid met het aankoopproces van een woning en alles wat daarbij komt kijken. Anouk heeft ons gedurende het hele aankoopproces van de woning zeer goed begeleid. Ze reageert altijd snel en neemt je alle zorgen uit handen. Een compliment voor Anouk als ook het hele team van Casana Mediterranean Housing !

 

Pieter

Wat een luxe! Een leuk huis op de Mazarrón Country Club gekocht en alle bijkomende service gekregen, die je maar bedenken kunt. De makelaar, niet het cliché van een snelle jongen, maar een ambitieuze, deskundige en vooral prettige jonge vrouw hielp ons in alle rust en nam ook alle tijd voor ons. Anouk Hopman van Casaña bemiddelde, vertaalde, telefoneerde en adviseerde o.a. bij de advocaat en de notaris, bij het aanvragen van een NIE-nummer, bij de bank. Maar ook bij de verbouwing van het huis en dan vanaf het vinden van een aannemer, via de beoordeling van de offertes en de begeleiding van de bouw tot de oplevering aan toe. En ook biedt ze haar hulp aan bij de inrichting door je mee te nemen naar allerlei bedrijven. Door haar open manier van werken heeft ze een team om zich heen waarmee ze meer bevriend is dan werkgever. En ook dat team is voortdurend bereid tot hulp op allerlei gebied. Van haar uitgebreide Spaanse netwerk hebben wij met plezier gebruik kunnen maken. Door haar adviezen, regelingen en begeleiding konden wij heel ontspannen en vol vertrouwen ons huis kopen, aanpakken, bewonen én ook verhuren. Anouk is een aanrader!

O ja… mocht u meer willen weten en ook hoe ons huis, ons Villa Victoria, Victoria, geworden is, ga dan naar de www.casana.nl – verhuur

 

Bern en Hanneke

In 2015 hebben wij onze eerste villa aangekocht via makelaardij Casaña in Mazarron. Tot de dag van vandaag staat Anouk van Casaña, samen met haar team, voor ons klaar en genieten we iedere vakantie van onze woning op de Mazarron Country Club.

Uiteindelijk hebben we besloten dat we toch meer ruimte nodig hebben ivm het ontvangen van familie en vrienden. Daarom hebben wij de stap genomen om naar een grotere woning uit te kijken op de Mazarron Country Club. Casaña vond vrij snel de perfect villa voor ons. Deze nieuwe grotere villa naar volle tevredenheid aangekocht via Casaña. Alles wordt geheel verzorgd en op een correcte manier afgehandeld bij de aankoop van de nieuwe villa en zo ook bij de verkoop van onze villa.

Zoekt u een gerenommeerde Nederlands sprekende makelaardij in regio dan is Casaña de beste keuze!. Service minded en altijd meedenkend met de klant. Een aanrader als u op zoek bent naar een makelaardij aan de Costa Calida.

 

 

De Jonghe

Een tweede verblijf in Spanje, dat zagen we wel zitten maar hoe pak je dat aan ?  Al vrij snel werd het duidelijk dat het Costa Calida zou worden.  Via via kamen we bij Casaña terecht en dat was een schot in de roos.  De eerste ontmoeting vond plaats in België bij ons thuis.  Daarna hebben we in de omgeving van Mazarron een aantal dagen met Anouk opgetrokken.  Het was duidelijk dat ze goed naar onze wensen had geluisterd.  Ze liet ons verschillende opties zien en kwam met gerichte voorstellen.   Uiteindelijk zijn we voor een stuk bouwgrond gegaan.  Momenteel zijn we in gesprek met een architect uit Mazarron en krijgen de plannen steeds meer vorm.  Heel dit proces is goed verlopen dankzij de uitstekende en persoonlijke service van Anouk.  Een extra troef is de vele plaatselijke contacten van Anouk.  Ze heeft ons in contact gebracht met aannemers, advocaten en dus ook de architect die zal zorgen voor de plannen van het huis en de opvolging van de werken.  Dus hoe pak je het kopen van een tweede verblijf in Spanje aan : Neem contact op met Casaña!

 

Piet en Julia

Al jaren hadden we het plan om een huis in Spanje te kopen. De vraag bleef altijd: Waar vind je een goede betrouwbare makelaar die mee denkt met de koper. Totdat ik in de sportschool sprak over mijn/onze droom met een persoon die daar ook sportte. De persoon die ik sprak vertelde me dat een dame bij haar in de straat huizen in Spanje verkocht en verhuurde. Na een kort gesprek kregen we de gegevens en hebben we Anouk uitgenodigd voor een gesprek. Het was een open en eerlijk gesprek en Anouk vertelde wat ze deed en hoe ze te werk ging. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken met als ondersteuning foto’s en haar laptop.In eerste instantie heeft ze ons 2 dagen het zuiden van Spanje laten zien met wat het land daar te bieden had. We vonden het mooi maar wilden liever iets meer in het noorden zitten. Dit vanwege de warmte en we wilden toch dichter bij de kust wonen met de levende boulevard.  Anouk heeft toen contact gelegd met de lokale makelaar aan de Costa de Orihuela. Deze makelaar heeft tweemaal de huizen laten zien waar wij de voorkeur voor hadden en de derde keer hadden we het huis van onze dromen gevonden. Heel veel huizen viel goed in de smaak zodat het kiezen de laatste keer heel goed ging. We hebben inmiddels een huis gekocht waarbij we geen enkele eis hebben moeten laten vallen. Het fijne vonden wij dat we nooit druk voelde om een huis  te “moeten” kopen. Alle informatie was/is voorhanden maar we beslisten zelf. 

Ook nu het huis gekocht is blijft Anouk in actie om de puntjes op de i te zetten. We hebben een hele fijne ervaring gehad met Anouk Hopman. Ze kwam steeds op het juiste moment in actie en heeft vermoedelijk heel veel werk achter de schermen voor ons gedaan door onder andere de contacten te leggen met de lokale makelaar. 

Ik zeg wel eens: Als je eenmaal de goede mensen hebt ontmoet, heb je ook het juiste netwerk want ook de advocaat die je daar nodig hebt is uit hetzelfde hout gesneden. Anouk Hopman heeft ons altijd een vertrouwd gevoel gegeven en ons geholpen met alles wat we vroegen. Dus mocht u in Spanje willen kopen, ze kent de markt, de wet en regelgeving en heeft haar contacten. 

 

 

 

Nancy en Dominique.

In 2018 besloten we eindelijk onze droom waar te maken en een huis te kopen in het zuidoosten van Spanje. Op zoek naar een rustige en aangename streek, kwamen we via vrienden in Mazarrón en bij Casaña terecht. Meteen een schot in de roos!

Een heel persoonlijke en professionele aanpak. Na een aantal interessante telefoontjes met Anouk om ons bezoek ter plaatse te regelen, hebben we een volledige dag doorgebracht met Isabelle. Een 10-tal huizen bezocht tot we ‘verliefd’ werden op een villa van het type Capricho. We besloten te kopen en alle formaliteiten werden heel snel met de hulp van Casaña in orde gemaakt.

Top ervaring !!

 

 

Janny

Ik wil jou en je team heel erg bedanken dat jullie zo geduldig zijn geweest met mij en mij steeds gerust gesteld hebben na alle strubbelingen die ik en jullie tegen kwamen. Vooral ongeduld van mij kant…Gaf jij mij steeds het vertrouwen. Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken met de verkoop van mijn huis in Spanje. DUS  iedereen die een huis wil verkopen en kopen ga naar CASANA JULLIE ZIJN TOPPERS. 

 

Luyts

Tijdens onze vakantie in juni 2019 hadden we reeds 600km tevergeefs rondgereden op zoek naar een geschikt huis aan de Costa Blanca in de ruime buurt van Torrevieja en de laatste bestemming welke we nog op ons verlanglijstje hadden staan was iets zuidelijker gelegen: Mazarron Country Club aan de Costa Calida.

Bij het oprijden van de urbanisatie was het snel duidelijk Mazarron Country Club was de mooiste urbanisatie welke we te zien kregen tijdens onze 600 km lange tocht waarbij zowel de ligging als de prijzen van de huizen ons echt interessant leken!

Op zoek naar meer informatie bezochten we de kantoren van Casana waar Gemma ons op een heel correcte en professionele manier verder heeft geholpen met onze zoektocht. Met haar hebben we een drietal verschillende huizen bezocht en dezelfde week terug een afspraak gemaakt om nog eens te kunnen kijken en eventueel een beslissing te nemen.

Ook bij het uitbrengen van een bod was Gemma ons heel behulpzaam met als resultaat het tekenen van een compromis …in juni 2019

In september 2019 is de aankoop dan afgesloten bij de notaris en sedert februari 2020 wonen we hier permanent “in paradise”. De service welke de mensen van Casana en zeker Gemma bieden hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen, ook de begeleiding naar Bank, Advocaat en Notaris was perfect.

Het is misschien ook belangrijk om te weten dat ons contact met Casana nog altijd heel goed is en we nog altijd kunnen rekenen op hulp van Gemma en Anouk bij eventuele vragen.

 

 

Grace

Anouk heeft ons gedurende het hele verkoopproces van de woning zeer goed begeleid. Ze reageert snel en neemt je alle zorgen uit handen.

 

 

Marike

Casaña is een professioneel bedrijf. Anouk heeft ons begeleidt in de verkoop van onze woning en aankoop van een grondstuk. Wij zijn tevreden over de wijze waarop zij meedenkt, snelheid van reageren en kwalitatieve aanpak. Dank namens ons Anouk!

 

 

Jaap

Super goede begeleiding in de aankoop van onze woning.

 

 

 

Claudio

We kochten ons huis via Casaña in februari 2021. Er zijn 4 maanden verstreken vanwege verschillende problemen waaronder de covid pandemie en we hebben altijd steun en begrip gehad van Casaña. We hadden een zeer goede, vriendelijke, professionele en efficiënte service. Isabelle liet ons de eigendommen zien die ze hadden, deed suggesties, liet ons vele huizen zien, vele malen en altijd met een glimlach en Anouk is erg aardig en zeer professioneel. Veel hulp en voordelen. Ze hebben ruimschoots aan al onze verwachtingen voldaan. We raden Casaña aan als een uitstekend onroerend goed. Bedankt!